Wietske van der Heide

Wietske van der Heide is momenteel bezig met de afronding van niveau 2 van de opleiding tot revalidatietrainer van Equicare-Plus. En zit in Friesland.

Ze is al een aantal jaren actief met haar bedrijf Allure Equus, waarin ze o.a. paarden met  problemen op een vriendelijke manier al trainde. Deze opleiding heeft een extra dimensie  en enorme boost gegeven aan haar training en instructie. Ze is opgeleid tot revalidatietrainer met een holistische benadering.

Met haar kennis en haar connecties is haar missie om een stem te  geven aan de paarden met het oog op welzijn, paardvriendelijke en duurzame training. Duurzaam betekend een paard zo te trainen dat deze een lang, blij en gezond leven heeft. Met als uitgangspunt: Harmonie.

Houding&Zit is een  heel belangrijk aspect in haar instructie. Zonder balans van de ruiter is er geen balans bij het paard.

Haar kracht is om de instructies op een enorm enthousiaste en positieve manier over te brengen met als doel om mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Met alles wat ze in de opleiding en in de fascie 3 daagse heeft geleerd, past ze ook bodywork toe in combinatie met 4DD training. Training kan niet zonder behandeling. En ze werkt dan ook graag samen met behandelaren. Er is niemand die alles weet, maar met zijn allen weten we heel veel!

 

TEL: +31 (0) 628508643

Regio werkgebied: Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland. Buiten de regio bespreekbaar.

Mail: info@allure-equus.nl

Url: https://www.allure-equus.nl/ (Binnenkort een nieuwe website)

Volg Allure Equus op facebook en instagram.